TL buizen op de werkplek

Op werkplekken hangen vaak tl buizen. Dit omdat er op werkplekken vrijwel altijd veel licht nodig is en tl buizen dit kunnen geven. Of het nou gaat om een kantoor, een magazijn of een garage. Veel licht is altijd belangrijk om goed werk te kunnen verrichten. Tegenwoordig stappen veel bedrijven over op led verlichting, aangezien deze veel energiezuiniger en duurzamer zijn. Op een werkplek is sprake van veel branduren, waardoor de investering in led verlichting snel is terugverdiend.

Verschillende lichtkleuren

Led verlichting kan verschillende lichtkleuren hebben. Deze lichtkleur wordt uitgedrukt in Kelvin (K). Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe koeler het licht is. Zo komt 2700K overeen met het licht dat een gloeilamp produceert, wat vooral geschikt is als sfeerverlichting. Welke kleur je kiest, is afhankelijk van de toepassing. Aangezien tl buizen meestal worden gebruikt op werkplekken, zijn deze vooral verkrijgbaar in hoge aantallen Kelvin. Dit omdat koel wit licht de concentratie helpt verhogen. Zo wordt voor een kantoor led verlichting met 3000-4000K aangeraden. Voor een magazijn is zelfs led verlichting met 4000-6000K het meest geschikt.

Tl buizen bestellen

Tegenwoordig is het ontzettend makkelijk om producten online te bestellen. Vooral voor bedrijven is dit een goede oplossing. Zo worden de producten die ze nodig hebben meteen voor de deur afgeleverd. Ook led tl buizen kun je eenvoudig online bestellen. Zo is Lightexpert een handige webwinkel in led verlichting. Je vindt hier kleine led spotjes tot aan led tl armaturen. Het maakt niet uit of je particulier of bedrijf bent en of je een grote of een kleine bestelling plaatst. Daarnaast worden de producten van Lightexpert altijd de volgende dag geleverd mits ze op voorraad zijn. Op deze manier hoef je dus nooit lang te wachten op je nieuwe verlichting.