Vliegengordijn kattenstaart

Wat is een kattenstaart vliegengordijn?

Laatst vertelde ik op een feestje dat ik sinds kort in het bezit ben van een kattenstaart. ‘’Een kat?’’, vroegen mijn vrienden. Nee, een kattenstaart vliegengordijn. Dat is een deurgordijn dat je precies in de deuropening kunt inpassen. Het is een vliegengordijn met zachte en harige strengen. Vandaar de naam ‘kattenstaart’ natuurlijk. Ik heb geen huisdier, maar ik weet zeker dat hij of zij daar blij mee zou zijn.

Softe draden zijn fijn

Het is namelijk geen vliegengordijn met harde plastic strengen. Het voordeel van een kattenstaart streng is de breekbaarheid. Of moet ik zeggen niet-breekbaarheid. Wanneer deze streng tussen de deur komt verbuigen en breken ze niet. Dat is dus super handig. Mijn kattenstaart vliegengordijn heb ik besteld bij Vliegengordijncenter. Mijn levering was er supersnel en vooral de installatie ben ik erg over te spreken. Je hangt het gemakkelijk in de deuropening en knipt de stukken af die het gordijn te lang maken. Hoe ik dit heb geleerd? De handige beschrijving die in de doos zat.

Ik kwam op het idee om dit product te kopen omdat ik op zoek was naar een beetje meer stijl in mijn woonkamer. En omdat ik via de woonkamer zo de bijkeuken in kan kijken leek het mij een goed idee om wat meer afscheiding te kregen met een modieus vliegengordijn. En zo stuitte ik online op een kattenstaart vliegengordijn.

 Goede service vind ik belangrijk

De vliegengordijnen zijn te bestellen in verschillende soorten maten en kleuren. De variatie aan kleuren kwam voor mij goed uit. Ik had geen idee wat er mooi past in mijn woonkamer. Dus ik heb twee kleuren besteld en de ene kon ik gewoon weer terugsturen. Ook kreeg ik weer mijn geld terug voor die kattenstaart deurgordijn. Dat noem ik service. Nu weet ik zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt bij Vliegengordijncenter. Het past perfect. Gratis tip van mijn kant dus. Nu rest alleen voor jou nog de juiste keuze te maken. De goede kleur vliegengordijn en de juiste online winkel zodat je er zeker van bent dat je kwaliteitsproducten besteld tegen een betaalbare prijs. En levering die volgens afspraak komt, natuurlijk.